Wie heeft er advies over hoe de stoomreiniger gemakkelijker te openen?

koop degene die is gemaakt in Europa en het wordt geleverd met een stoomfilter in de doos, en het zal niet lekken.

Als ik op het punt om meer over dit te schrijven, heb ik besloten om het te doen in het Engels en delen met u mijn stoomreiniger instructies. Ik hoop dat je ze nuttig vindt! En dit is mijn eerste post op mijn blog. Blijf een vergelijking van Sauna Emmen bekijken. Ik zal schrijven over andere stoom schoner onderwerpen later. Als je dit nuttig vindt, vind dan mijn Facebook-pagina leuk voor updates over nieuwe berichten! Als je dit bericht leuk vindt, raad het dan aan op de Facebook-pagina, zodat ik er meer over kan schrijven! Stap 1: Haal het stoomfilter uit de doos. Open de stoomreiniger en open het stoomfilter. Het filter moet op de bodem, zo niet, het zal lekken wanneer je begint te gebruiken. Verwijder de bovenste klep op de achterkant van de stoomreiniger, en je vindt een klep met een zwarte knop dat is de klep die je zult verwijderen in de volgende stap. Stap 2: Het filter schoonmaken Een goede stoomreiniger moet verwijderen van een deel van het vuil en vuil dat in het filter na gebruik. Een vuil filter maakt uw stoomreiniger niet zo goed werken. Daarom is het schoonmaken van het filter belangrijk. Het reinigingsproces voor de filters is eenvoudig, voeg gewoon de vloeistof die u wilt om het filter schoon met, en laat het weken voor een tijdje. Als het volledig doorweekt is, verwijder je het filter en spoel je het hele filter af. Als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, is het beter om het een keer tegelijk te doen (het duurt slechts een minuut om te spoelen), en gebruik het filter op een andere lading om ervoor te zorgen dat het reinigt. Overweeg een vergelijking van Haier Wasmachine. Dan u beginnen met het gebruik van uw reiniger zoals gewoonlijk. Het is niet nodig om zeep te gebruiken voor de eerste lading, u ook water gebruiken. Maar zeep droogt de stoomreiniger uit, waardoor het minder effectief is. Als u wilt beginnen met zeep, gebruik dan eerst een papieren handdoek. Ik zou ook aanraden het vermijden van de chemische reinigers, ze zijn over het algemeen niet aanbevolen voor huishoudelijke schoonmaak taken. Als gevolg daarvan lijkt het beter te zijn dan Edet Vochtig Toiletpapier Blokker.

Ik moet toegeven dat ik wat onderzoek deed voordat ik mijn filters kocht. Ik las de recensies en kocht degene die ik leuk vond, maar mijn vrouw vertelde me dat ik moet proberen om een tweede, voor verschillende klusjes, zoals schrobben een auto en putting in de vaatwasser, in plaats van slechts een. Ik denk dat het was de tweede filter, want zij is degene die de tapijten en tellers schoongemaakt tijdens de afgelopen 6 jaar. Het is geen goed idee om dezelfde te gebruiken op een regelmatige basis, krijg je dezelfde resultaten elke keer, zelfs als je het op het tapijt als het een beetje vies, zal het nooit meer dat schoon. Een vergelijking met stoomreiniger weergeven. Voor mij, de nieuwe filter maakte me comfortabel voelen bij het gebruik ervan. Mijn vrouw was er erg blij mee, en daarom heb ik het weer gekocht, dus ze kan ook onze balies schoonmaken! Hier is een goed artikel over de verschillen tussen de twee, en een vergelijking van beide filters voor jou.