Is het goed om kalkaanslag uit de badkamer te verwijderen met een stoomreiniger?

"Als je net als ik, dan is het antwoord op deze vraag is: Ja!"

Ja, maar je moet voorzichtig zijn. Als je niet voorzichtig bent, zul je eindigen met een hoop stof! En dan moet je je badkamer en je kleren helemaal opnieuw opruimen! Dat is een hoop werk, en je wilt echt je kleren schoon zo snel mogelijk! Dit is niet een gemakkelijk ding om te doen, het is het duurste deel van het schoonmaken. Wie heeft er advies over hoe de stoomreiniger gemakkelijker te openen? Maar als je het er zo schoon mogelijk uit laten zien, zul je zien hoeveel schoner je badkamer er later uitziet! Dit is de manier waarop ik probeer om mijn eigen netheid gemakkelijker te maken! Dus als je een stoomreiniger wilt gebruiken voor het schoonmaken van je badkamer, hier zijn de dingen die je in gedachten moet houden:

1. Voordat u begint met het gebruik van de stoomreiniger, moet u controleren op kalkaanslag. Kalk op uw badkamer muren en vloeren is een vervelend probleem. Ik meestal verwijderen met water, of met een milde zeep. En in de meeste gevallen duurt het slechts ongeveer 30 minuten om op te ruimen. In tegenstelling tot stoomreiniger Test verbetert dit aanzienlijk. En als het gaat om stoomreinigers, is er niet zoiets als te veel. Vergeet niet, kalkaanslag op uw badkamer muren of vloeren kan echt vervelend. Maar als het echt een probleem is, u ook proberen een waterloze schrobben methode.

Wat voor soort stoomreiniger wil je?

Om efficiënter en minder verspillend gebruik van energie te hebben, zijn de meesten van ons tot de conclusie gekomen dat een betere stoomreiniger een betere reiniger is. En daar is een goede reden voor. Er zijn veel verschillende soorten stoomreinigers, en elk van hen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het volgende is een lijst van stoomreinigers, met hun voors en tegens, gebaseerd op hun effectiviteit en het soort werk dat ze doen. De voordelen van elk type reiniger kan anders zijn, maar hun voordelen zijn meestal vrijwel hetzelfde. Hieronder vindt u de lijst van de stoomreinigers in volgorde van effectiviteit, maar ik zal ook een uitleg geven over hoe ze van elkaar verschillen.

Welke soorten stoomreinigers zijn er? Deze vraag kwam in een artikel van "The American Oil Chemist" een paar maanden terug: Hoeveel macht heeft de "waterstraal" en de "luchtstraal" echt? Waarom zijn ze niet zo krachtig als de andere soorten schoonmakers? Er werd gezegd dat de waterstraal en de luchtstraal de krachtigste stoomreinigers ter wereld zijn. Dit komt omdat ze zijn opgebouwd uit hoge energie moleculen genaamd moleculen. Er zit veel wetenschap achter wat een molecuul is, maar waar het echt om gaat is dat het al het water bevat dat nodig is om het schonere werk te maken. Dit zijn de meest efficiënte en gemakkelijkste reinigers om te gebruiken, maar ze werken alleen op water. Sommige van de anderen zijn niet zo efficiënt. Dit is de reden waarom u voorzichtig wilt zijn bij het plukken van een reinigingsproduct. Een goed reinigingsproduct werkt op water en het zal niet werken op olie. Het water in uw badkamer is net zo belangrijk als het water in uw keuken.

Als het gaat om stoomreinigers, ik ben altijd op zoek naar het beste, dus ik zal delen met u mijn persoonlijke favoriete schoonmaakmiddelen! Een ding dat altijd vangt mijn oog is dat de schoonmakers die we op voorraad hebben hebben de neiging om echt duur.