Hoe de stoomreiniger CONDOR 8000 correct te bedienen (zie foto. Heb ik het gekocht gebruikt en krijg geen stoom uit, rode lamp knippert en het gewoon piept)?

de juiste manier van werken is:

Als u de stofzuiger op het tapijt plaatst om het te drogen, u de motor probleemloos gebruiken. Maar wanneer u de stofzuiger gebruikt om het tapijt te drogen, als er iets op het tapijt dan zult u een afzonderlijke reinigingsborstel nodig hebben, anders zal het enkel een stoom zijn. In vergelijking met Aanbieding Wasmiddel Ariel kan het merkbaar geschikter zijn. Dit is een probleem dat ik zie de hele tijd: de stoomreiniger werkt niet goed en het tapijt wordt steeds bruin en vies. Ik weet niet hoe dit op te lossen, maar ik zal proberen te helpen: a) Koop een reinigingsborstel en een aantal stofzuiger borstels voor stoomreinigers. Ze zijn beschikbaar voor verkoop in de online markt of bij de lokale winkels. b) Als u een klein gebied met veel rommel of een slecht oppervlak dan een stofzuiger zal effectiever zijn dan een stoomreiniger. Er zijn ook stofzuigers voor het huis die duurder zijn dan de stoomreiniger, maar ze kunnen meer gebieden schoon te maken. c) Hoe meer ik leer over de stoomreiniger, hoe meer ik er informatie over kan vinden en ik kan proberen een oplossing te vinden voor de problemen waarmee ik wordt geconfronteerd. Daardoor is het zeker beter dan Trekker Velgen. d) Ik hoop dat deze blog kan andere stoom schoner eigenaren in mijn land en de wereld zich ervan bewust dat dit een zeer nuttig product. En dat maakt het heel anders dan andere artikelen zoals stoomreiniger Test. Als je nog andere vragen hebt, plaats ze dan op de Facebook-pagina of het e-mailadres onderaan deze blog. Ik zal proberen om te reageren op alle e-mails binnen 24 uur en soms kan het langer duren. Als ik niet antwoord op een specifieke e-mail, dan ben ik niet op de lijst voor dat specifieke probleem en ik ben zeer geïnteresseerd om u en uw vrienden te helpen. Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om mijn blog te bezoeken en als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Deze blog is een archief van mijn pogingen om te leren over stoomreinigers, vooral door mijn persoonlijke ervaring met veel verschillende merken en modellen. De informatie hier is gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaringen en ervaringen van vrienden. Mijn doel is om u te laten zien de beste stoomreinigers die er zijn. Ik hoop je te zien in de volgende blogposts! Dit is een blogpost in het Nederlands, je moet het vertalen als je het wilt lezen. Als je het vertalen, ik ben erg dankbaar en zou blij zijn als je zou delen met je vrienden! Als u een stoomreiniger wilt kopen, is er altijd een goede kans dat u iets tegenkomt dat niet op de lijst staat.