contacteer mij

Contact opnemen

Ik ben erg blij met de foto's van de stoomreiniger die ik heb geproduceerd. Als je me helpen, zal het me veel helpen in de toekomst. Alles wat ik vraag is dat je contact met mij op via de contactpagina van mijn blog. Ik wil niemand lastigvallen die het niet nodig heeft. Ik zal waarschijnlijk niet op je reageren. Maar ik zal proberen om zo snel mogelijk te antwoorden op uw berichten, vooral als je niet wilt om geld te besteden aan een stoomreiniger. Houd er rekening mee dat deze website alleen voor educatieve doeleinden is. Probeer geen machine te repareren of te herstellen die is beschadigd door stoomreinigers. Het is niet aan te raden om deze machines te repareren en ze mogen nooit worden toegestaan om te draaien op alle. Dus als je niet zeker bent over de staat van een machine of gewoon wilt ervoor zorgen dat het goed werkt, adviseer ik om een professional te gebruiken.

Vertel me altijd het merk, model en modelnummer. Verkoop het nooit, of maak er een deel van uw advertentie van. Ik geef graag gratis recensies aan mijn stoomreinigers, zodat je een stoomreiniger vinden die je leuk vindt en je me helpen ondersteunen. Deze blog is gewoon om mijn mening te laten zien. Om eerlijk te zijn, ik ben niet erg goed in het uitleggen van de hele stoom reinigingsproces. Dus als je net als ik bent, en je bent nieuw in de hobby, stel dan wat vragen. Of lees gewoon de gids. U vindt een aantal goede stoom schoonmaken gidsen online. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Ik probeer ook op de hoogte te blijven van de stoomreinigingsindustrie in het algemeen. Als je een stoomreiniger hebt die je hier wilt zien, laat dan een reactie achter of stel me een vraag op Facebook, Twitter of Reddit.

Onze openingstijden

  • Maandag: 07:30 - 16:45
  • Dinsdag: 07:15 - 17:30
  • Woensdag: 08:30 - 16:15
  • Donderdag: 08:30 - 17:15
  • Vrijdag: 06:30 - 16:45
  • Zaterdag: 08:30 - 14:45