About us

Mijn motto is om eerlijk te zijn, maar het belangrijkste: doe geen schade aan uw product. Ik wil jullie allemaal laten zien hoe slecht stoomreinigers zijn en hoe je ze moet vermijden.

Deze blog gaat over stoomreinigers

Eerst zal ik beginnen met de meest elementaire en gemakkelijk te begrijpen manier om de functie van een stoomreiniger te beschrijven:

Een stoomreiniger is een reinigingsmiddel dat al het afval dat op uw product kan worden verwijderd. Het is eigenlijk een filter, een borstel met een mes eraan. Hoe meer de gebruiker het gebruikt, hoe sneller de reinigingstijd.

Het eerste dat kan worden gezien is dat de stoomreiniger gebruikt alleen warmte. De enige warmtebron (naast het product zelf) is het mondstuk. Een mondstuk is het deel van de stoomreiniger dat elektriciteit gebruikt om water om te zetten in stoom. Wanneer het mondstuk niet is ingeschakeld, blijft het product nat en doet het niets.

Ik heb veel ervaring omdat ik monteur ben en al 25 jaar stoomreinigers heb schoongemaakt. Mijn expertise en passie voor het reinigen van stoomreinigers is de reden waarom ik besloot om deze blog te starten.

In deze blog zal ik allerlei artikelen over het schoonmaken van stoomreinigers. Ik hoop om het eenvoudig te houden en niet te technisch over. U lezen over de verschillende stoomreinigers en hoe ze schoon te maken hier: stoomreiniger reiniging gids. Ik zal ook bespreken welke andere soorten reinigers beschikbaar zijn voor stoomreinigers. Ik zal proberen om dingen informatief te houden, zodat u de juiste reinigingsreiniger voor uw huis of kantoor kiezen. Een van de redenen waarom ik begon deze blog was dat veel mensen moeite hadden met het wegwerken van de geuren en stof die afkomstig is van stoomreinigers. Ik ga praten over een aantal dingen die je doen om je stoomreinigers schoon te maken om de geuren en stof tot een minimum te beperken.

Mijn doel

Mijn passie is om de wereld een betere plek te maken om te wonen en te leren hoe te genieten van het leven als kunstenaar. Als u meer wilt weten over mij en mijn producten en / of hoe je ze kopen, ga dan naar mijn Over pagina of bezoek mijn winkel waar je een heleboel gratis spullen te vinden. Ik heb een kleine winkel op Etsy, waar ik mijn stoomreinigers verkoop.

Over mij:

Ik ben een digitale ontwerper en een schilder die houdt van tekenen en schilderen. Ik heb beeldende kunst gestudeerd in Amsterdam en heb de afgelopen 7 jaar in Nederland gewoond. Ik wil mijn passie delen en mijn ervaring met u delen. Toen ik voor het eerst begon deze blog wilde ik een plek waar ik kan delen mijn gedachten en ideeën met u te creëren. Ik wilde je de nieuwe ontwerpen en mijn gedachten over elk van hen laten zien. De reden voor deze blog is om anderen te helpen leren en om u te laten zien wat werkt en wat niet.

Toen ik deze blog in 2010 begon, ging het alleen over het wassen en ontgeuren van veel gerechten. Toen ontdekte ik dat ik graag stoomreiniger te gebruiken om mijn huis ruiken mooi en schoon te houden. In 2012 ontdekte ik ook stoomreiniging kan een geweldige manier om vlekken te verwijderen van muren, vloeren en meubels, en het beste deel is dat je het doen met je eigen handen.

Nu het jaar ten einde loopt, wil ik iedereen bedanken die zijn verhalen, foto's en tips heeft gedeeld. Uw inspanningen zijn de reden waarom we hier zijn. Ik wil ook onze vele klanten bedanken die ons financieel hebben gesteund, evenals onze trouwe vrienden die onze blog hebben bezocht en hun eigen ervaringen, tips en recepten hebben gedeeld. Ik ben ook erg dankbaar voor degenen die hun ideeën, feedback of verhalen hebben gedeeld op onze Facebook-pagina en Twitter-account. En tot slot wil ik jullie allemaal bedanken voor het nemen van de tijd om onze blog te lezen, bekijk onze recepten, en zelfs kopen een kopje thee of koffie als je wilt.